Espresso’s/blends

De blends zijn een mix van Arabica bonen uit verschillende landen. Zo worden de typische eigenschappen van de bonen gecombineerd tot een mooie evenwichtige koffie. De espresso’s zijn een mix van Arabica met Robusta bonen. Op die manier wordt de espresso wat meer op kracht gebracht. Ook is er variatie in de branding toegepast. Zo is er voor iedereen de juiste espresso in onze winkel te vinden. Om optimaal van de smaak te kunnen genieten verkopen wij de koffies in bonen. Zo kunt U direct na het malen, als de aroma’s vrijkomen, uw koffie zetten op de manier zoals U gewend bent.

 

House Blend

Een evenwichtige en lichte koffie samengesteld uit koffie van Brazilië, Colombia en Honduras. Heel frisse en fruitige koffie, goed gebalanceerd en vrij mild van smaak. Heel zachte afdronk.

100% Arabica – medium roast

Brielle Blend

Mooie evenwichtige blend van Arabica bonen uit Brazilië, Guatemala, Nicaragua en Kameroen. Een bijzonder lekkere koffie voor elk moment van de dag!

100% Arabica – medium roast

Palermo (espresso)

Een blend op basis van Arabica origines uit o.a. Costa Rica en Indonesië, aangevuld met een Vietnamese Robusta. Zeer ronde koffie, licht gerookt.

50% Arabica, 50% Robusta – medium/dark roast

Napoli (espresso)

Krachtige, maar uitgebalanceerde espresso. Mooie volle body met zachte tonen.

90% Arabica, 10% Robusta – medium/dark roast

Majore (espresso)

De meest pittige espresso die we in huis hebben. Voor de die hard espresso drinkers.

80% Arabica, 20% Robusta – dark roast