Verzendkosten

Winkelen vanuit huis
Als u niet de deur uit kan om onze winkel te bezoeken, hoeft u niet zonder uw favoriete koffie of thee te zitten. Onze producten zijn namelijk via de webshop te bestellen. Bestellingen worden dagelijks bezorgd. Bent u gewend dat wij de koffie voor u malen, geef dat dan aan in het opmerkingenveld bij uw bestelling. Vergeet niet de zetmethode erbij te vermelden.

Bezorging in Brielle
In Brielle geldt dat vanaf een minimale besteding van €10,- er gratis bezorgd wordt. Bij minder wordt er €2,50 bezorgkosten in rekening gebracht.

Bezorging in de omgeving van Brielle
In de directe omgeving van Brielle (Vierpolders, Zwartewaal, Rockanje, Oostvoorne, Tinte, Hellevoetsluis en Rozenburg) bezorgen wij gratis vanaf een bedrag van €25,-. Anders rekenen wij €2,50 bezorgkosten.

Bezorging in Nederland
Voor alle overige gebieden hanteren wij een minimale bestelorder van €50,- voor gratis bezorging. Anders komt er €4,95 verzendkosten bij. Bezorging wordt uitbesteed aan PostNL of DHL.

Ophalen van bestellingen
Bestellingen kunnen ook opgehaald worden. Vul bij het verzendadres dan ons winkeladres (Voorstraat 36, 3231 BJ Brielle) in.